چرا ایزوگام فویل دار
کدام نوع ایزوگام مناسب تر است؟ شاید این سوال شما هم باشد.در واقع قبل از ورود ایزوگام به حوزه عایق بندی، از قیر برای عایق بندی ساختمان ها و سطوح استفاده می شد، ولی از آن جا که دردسر های زیادی برای استفاده از قیر وجود داشته و از طرفی خطراتی را هم به دنبال داشته است، ایزوگام فویل دار به محبوبیت بیشتری نسبت به قیر دست پیدا کرد به طوری که امروزه اکثر ساختمان ها با ایزوگام عایق بندی شده اند.
از ایزوگام بهعنوان یک پوشش مناسب برای عایق بندی در پشت بام ها، کف سرویس بهداشتی و حمام و همچنین دیگر مکان های مورد نیاز در ساختمان استفاده می شود. رفته رفته استفاده از ایزوگام در سازه های دیگری چون آب انبار ها، استخر ها، منابع آب و دیگر مکان هایی که با رطوبت و آب در تماس هستند گسترش یافت.
محبوبیت ایزوگام به چند دلیل است از جمله اینکه هم نصب راحت تری دارد و هم از خطرات کمتری برخوردار است؛ از طرفی نسبت به قیر کیفیت بالاتری دارد.رفته رفته انواع زیادی از ایزوگام ها تولید و روانه بازار شدند، و این طیف متنوع و گسترده از محصولات به مشتریان حق انتخاب بالاتری می دهد ولی به همان نسبت هم ممکن است شما را برای انتخاب عایق مناسب، سردرگم کند.
ایزوگام فویل دار نوعی از ایزوگام ها است که با روکشی که دارد، خود را از دسته ایزوگام های ساده جدا می کند و ویژگی هایی هرچند کوچک اما خاص با خود به همراه دارد. در این مقاله قصد داریم به ارائه توضیحاتی در مورد ایزوگام فویل دار بپردازیم، برای یافتن پاسخ سوالات خود با ما همراه باشید.
ایزوگام روکش دار
از لحاظ روکش، دو نوع ایزوگام در بازار یافت می شود: ایزوگام فویل دار و ایزوگام بدون فویل. در این نوع ایزوگام ها، در کارخانه روکش یا فویل آلومینیومی روی ایزوگام پرس می شود، یا اینکه به صورت پودر و نایلکس می باشد.
دقت کنید فویل یا روکشی که روی ایزوگام هست، تضمین کننده کیفیت ایزوگام نمی باشد، و روی کیفیت ایزوگام تاثیری ندارد، و فاکتور های دیگری در افزایش یا کاهش کیفیت ایزوگام دخیل هستند، اما وجود این فویل ها بی دلیل هم نیست.در حقیقت این فویل ها ویژگی هایی را به دنبال دارند که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.اما در مورد ایزوگام بدون فویل مقاله مفصلی داریم.
ویژگی های ایزوگام فویل دار
همان طور که گفتیم وجود این فویل ها تاثیری در کیفیت ایزوگام ندارد، بنابراین حتما از خود می پرسید پس فایده اش چیست؟ در حقیقت یکی از ویژگی های بارز ایزوگام فویل دار، زیبایی آن است و این فویل ها موجب زیبایی ایزوگام می شوند.
ایزوگام همیشه در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار دارد، اما این فویل ها می توانند نور خورشید را از روی ایزوگام انعکاس دهند به این ترتیب ایزوگام شل و متلاشی نمی شود، ارزش این فویل به خصوص در فصول گرم سال که هوا گرم است مشخص می شود، و در صورتی که این فویل ها نباشند ممکن است ایزوگام شل و روان شود، در حالی که فویل گرما و نور را دفع می کند.
آلومینیومی بودن جنس این فویل ها سبب می شود بازتاب نور خورشید در روز های گرم، مقاومت در برابر باران های اسیدی و عدم نفوذ رطوبت بهتر صورت بگیرد و ایزوگامی با عایق بندی مناسب و ویژگی های متمایز داشته باشیم.
توجه: در صورتی که از ایزوگام فویل دار استفاده می کنید، در هنگام بارش باران یا برف که همراه با رعد و برق می باشد روی پشت بام نروید؛ زیرا فویل یک نوع رساناست و از این جهت خطرناک است و احتمال برق گرفتگی را به دنبال دارد.
یکی از ویژگی هایی که یک عایق فویل دار باکیفیت دارد این است که قابلیت نفوذ ناپذیری بالایی در برابر نور، حرارت و علاوه بر آن ها، نفوذ نا پذیری در برابر باران و رطوبت را دارد.
این نوع ایزوگام ها مقاومت خوبی در برابر نیرو های کششی از خود نشان می دهند؛ و در طی عمر مفید خود، قدرت تاب آوری بالاتری نسبت به سایر انواع ایزوگام دارند، به همین دلیل ایزوگام روکش دار در میان سایر انواع ایزوگام استفاده بیشتری دارد.
ویژگی های فوق این مسئله را نشان می دهد که ایزوگام روکش دار برای پشت بام خانه های آپارتمانی در شهر ها و همچنین خانه های ویلایی در شمال کشور انتخاب مناسب تری است.از عایق بندی تا عناصر زیبایی و مقاومت هرچه بیشتر ایزوگام، در نوع فویل دار آن نمود بیشتری دارد.
از دیگر ویژگی های جالب ایزوگام فویل دار با کیفیت داشتن لایه رویی لیز و سُر است. این ویژگی در زمستان ها و روز های برفی کاربرد خوبی دارد و می توان به سادگی حتی با فشار آب، برف هارا از پشت بام خالی کرد.
انواع ایزوگام روکش دار
ایزوگام ها از حیث تعداد لایه و روکش دار بودن به چند دسته زیر تقسیم می شوند:
- ایزوگام های طرح دار که امروزه استفاده گسترده تری پیدا کرده اند و علاوه بر داشتن روکشی عایق، در طرح های مختلفی موجود هستند. استفاده از این نوع ایزوگام فویل دار در جایی که ایزوگام در معرض دید است مرسوم تر می باشد.
- ایزوگام های تک لایه از جنس پلی استر هستند و برای سطوحی که بصورت منحنی و شیب دار هستند مناسب تر است.
ایزوگام های روکش دار دو لایه که دارای دو لایه تیشو و پلی استر هم می باشند، نوع با کیفیت تر و محکم تر ایزوگام هستند.
ایزوگام فویل دار با کیفیت چه مشخصاتی دارد؟
ضخامت فویل بکار رفته در ایزوگام تا حد زیادی تعیین کننده قیمت و کیفیت آن است. هرچه ضخامت تا حد استانداردی بیشتر باشد، کیفیت آن ایزوگام بالاتر است. عرض ایزوگام های فویل دار کم نیست و این موضوع خبر از همپوشانی بهتر بر روی دیگر ایزوگام ها می دهد.
در نهایت وزن هر حلقه فویل ایزوگام مد نظر است که باید حدوداً ۲۴۰ کیلو یا کمی بالا یا پایینتر برود.
نکات مهم نصب ایزوگام روکش دار
حین نصب ایزوگام فویل دار توجه به چند نکته الزامی می باشد و باید در دستور کار قرار بگیرد. در واقع عدم توجه به هریک از این نکات اصولی، سبب بدست نیامدن عایقی تمام عیار می شود. نکات کاربردی نصب ایزوگام فویل دار عبارتند از:
- سطحی که قرار است ایزوگام روی آن نصب شود باید تمیز و خشک باشد و هرگونه رطوبت مثلاً حاصل از سیمان، سبب چسبندگی غیر مناسب ایزوگام می شود. پس باید ترک های دیوار گرفته شده و با سطحی تمیز و عاری از آلودگی ماکروسکوپی کار شود.
- دمای محیط برای نصب ایزوگام مهم است. نصب ایزوگام فویل دار در هوایی با رطوبت پایین و دمای بین ۱۰ تا ۴۰ درجه نیاز است.
- پشت بام خانه هایی که در گوشه ها دارای لبه و کناره هستند، تا آخرین حد لبه باید از ایزوگام استفاده شود تا از قسمت های گوشه آب باران و رطوبت وارد دیواره ها و سپس بام خانه نشود.
- تا جایی که امکان دارد بهتر است در سرویس بهداشتی و حمام از ایزوگام فویل دار با کیفیت استفاده شود. جریان مداوم آب در این دو مکان در منازل، اگر با وجود ایزوگامی مطمئن در کف انجام نشود، نگران کننده و ممکن است به پوسیدگی و نم دادن کف ختم شود.
از ایزوگام فویل دار در کجا استفاده می شود؟
ایزوگام روکش دار بر اساس ویژگی هایی که قبلتر عنوان شد، برای استفاده در پشت بام خانه های آپارتمانی بسیار مفید است. علاوه بر آن، استفاده از ایزوگام فویل دار با کیفیت در شهر های شمالی کشور نیز رخ می دهد.
بارش فراوان باران در شهر های شمالی و ساحلی و نیاز به فویل و روکش در ایزوگام های بکار رفته در این شهر ها مبرم است. علاوه بر جاهایی که نور خورشید به صورت مستقیم به ایزوگام می تابد و پشت بام خانه ها، در دیوار ها و پارکینگ ها نیز از این نوع ایزوگام بهره گیری می شود.
آیا ایزوگام فویل دار بخریم؟
در جواب باید بگوییم اگر مقدار تفاوت جزئی در هزینه برای شما عزیزان فرقی ندارد بهتر است از ایزوگام روکش دار استفاده کنید. چرا که در تفاوت قیمتی کمی که با نوع ایزوگام ساده دارد، در شهر های پر باران و با رطوبت بالا، لایه آلومینیومی موجود در این ایزوگام ها بکار خواهد آمد.
نحوه صحیح اجرای ایزوگام و درز گیری مناسب و بهره گیری از جنس با کیفیت ایزوگام فویل دار، سبب ماندگاری دراز مدت می شود. همچنین در شهر هایی که در نوار مرکزی و قسمت های کویری قرار دارند تابش شدید خورشید، تعیین می کند استفاده از ایزوگام فویل دار را در دستور کار قرار دهید.
خرید ایزوگام فویل دار از برند سیوانی
خرید ایزوگام فویل دار نیازمند آشنایی با فروشگاهی با بهترین ارائه خدمات و کیفیت مناسب در کنار قیمت ایده آل است. استاندارد بودن و خدماتی که حین و پس از فروش به مشتریان می رسد نیز از تخصص های برندی به نام سیوانی می باشد.
قیمت ایزوگام فویل دار را می توانید همین امروز از وبسایت برند سیوانی جویا شوید تا ترکیب بهترین قیمت و کیفیت را با هم تجربه کنید.برند سیوانی متخصص در زمینه خرید و نصب ایزوگام، قادر به نصب ایزوگام فویل دار نیز می باشد.