ویژگی های ایزوگام بدون فویل

ایزوگام-بدون-فویل

ایزوگام بدون فویل چیست؟

یکی از فعالیت های ضروری در اجرای پروژه های ساختمانی، عایق کاری بخش های مختلف است. پی ساختمان، کف و دیوارهای سرویس بهداشتی و حمام، آشپزخانه و در نهایت پشت بام، از جمله بخش هایی هستند که نیاز به عایق رطوبتی دارند. در این میان، تمامی این قسمت ها به جز پشت بام، با ایزوگام بدون فویل عایق بندی می شود. ایزوگام بدون فویل، نوعی عایق رطوبتی است که هیچ گونه روکش و پوششی ندارد.

علت استفاده از آلومینیوم این است که پوششی فراهم آید تا نور خورشید را منعکس سازد. این روکش آلومینیومی، در پشت رول های عایق ها نصب می شوند تا دوام و طول عمر آن را افزایش بدهند. در نتیجه برای آن بخش هایی از ساختمان که به اصطلاح توکار بوده و در معرض تابش مستقیم خورشید، نمی باشند، می توان از ایزوگام بدون روکش آلومینیوم استفاده نمود.برای خرید ایزوگام در مشهد از طریق این سایت اقدام کنید.

شاید برایتان این پرسش مطرح شده باشد که آیا اساسا این دو نوع عایق رطوبتی مانند یکدیگر عمل می کنند؟‌ و یا اینکه چه تفاوت هایی با هم دارند؟ مزایای استفاده از این عایقها چیست؟ در ادامه شما را با این عایق رطوبتی و کاربردهای خاص آن آشنا خواهیم نمود.
اگر شما هم دست اندر کار اجرای پروژه های ساختمانی هستید و یا اینکه علاقمندید در باره انواع عایق های رطوبتی متداول، بیشتر بدانید، ما را تا پایان همراهی فرمایید. ناگفتنی هایی از این عایق رطوبتی را برایتان خواهیم گفت.

کاربردهای ایزوگام بدون فویل کدام است؟

آن چیزی که در مورد ایزوگام اهمیت دارد، خاصیت ضد آب بودن آن است. و این بخش به ترکیبات شیمیایی آن برمی گردد. به طور کلی یکی از نقاط ضعف عایق های رطوبتی این است که در برابر تابش نور خورشید،‌ از دوام آنها به طرز چشمگیری کاسته می شود و یکی از راه حل ها برای این مشکل استفاده از روکشی است که بتواند نور خورشید را به خوبی منعکس کرده و از وارد آمدن آسیب به عایق محافظت نماید و به دنبال اجرای این راه حل، ایزوگام فویل دار به بازار آمد.

همان عایقی که بر روی پشت بام ها مورد استفاده قرار می گیرد، از این نوع می باشد. اما همانطور که در بخش قبلی هم اشاره گردید، بخش های مختلفی از ساختمان به جز بام خانه، نیاز به عایق کاری رطوبتی دارند، که لزوما هم در معرض تابش نور خورشید نمی باشند، در این بخش ها از ایزوگام بدون فویل می توان استفاده نمود. استفاده از عایق بدون روکش دو مزیت عمده دارد. این دو عبارتند از:

1- در زمان هایی لازم است که عایق مورد استفاده انعطاف پذیر باشد. به خصوص درباره بخشهایی از پی ساختمان که نزدیک دیواره هاست، این مورد به صورت جدی تری مطرح می شود. این نمونه از عایق ها به خوبی از عهده این مسئولیت برمی آید.
2- صرفه جویی در بودجه تعریف شده در پروژه، هم می تواند عامل دیگری باشد برای استفاده از این نوع عایق رطوبتی نمونه های بدون روکش، ارزان تر از عایق ها با روکش آلومینیومی می باشند.

به این ترتیب می توانید با خیال راحت از ایزوگام بدون روکش در بخش های داخلی ساختمان استفاده کنید. زیرا در این بخش ها نیازی به بازتاب نور خورشید وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *